etusivu         jalostusoriit         siitostammat         kasvatus         @

Quality sporthorses in Luxembourg

Scaon on virtuaalinen puoliverisiittola joka on perustettu kesäkuussa vuonna 2013. Tallimme sijaitsee nykyjään Luxembourgin maalaismaisemissa hyvin rauhallisella paikkakunnalla nimeltä Esch-sur-Alzette. Meiltä löydät este- sekä koulupainotteisia holsteininhevosia, jotka soveltuvat siitos- sekä kilpailukäyttöön.

Tallin pihalla seisoo ruskean sävyinen kaksikerroksinen tallirakennus, missä tammat ovat yläkerrassa ja orit alakerrassa. Meillä on myös talvisin lämpöeristetty maneesi, minne pääsee suoraan tallista, tosin vain orit. Kaksi kenttää, yksi pienempi sekä toinen missä on aina valmiiksi laitetut kouluaidat sekä esteet. Tarhat löytyvät tallirakennuksen edestä ja takaa, lyhyen kävelymatkan päästä.

Meillä on syntyny vuodesta 2013 lähtien melko iso kasa holsteininhevosia, joka on ollu siitä asti meidän ainoa päärotu. Vuonna 2016 omistajalle tuli mielivika ja päätti lisätä pari yksittäistä hannoverinhevosta talliin. Tunnistat meidän kasvattamat holsteinhevoset Scaon nimestä sekä hannoveinhevoset Grey nimestä.

♥ turjake ja hevoset (VRL-07415 CAR @)
päivitetty viimeksi 03.10.2016

Yhteistyössä mahtavat ♥ Gestüt Silbereiche, Cranleigh Equestrian Centre & Luno Holsteiners
We ♥ Fairytale Dressage, Serellenders, Le Château de Raconteur, Upton

              Tykkää meistä VRL:n tallilistalla!


Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   This is a sim-game stable
Ulkoasu © turjake 2016   |   Tausta © Lars Hammar (CC BY-NC-SA 2.0)   |   Koristekuvat © uytert